Potvrđena optužnica protiv "Dobrinjske koljačice" Dane Škrbe

KANTONALNI sud u Sarajevu danas je potvrdio optužnicu protiv Dane Škrbe, koja je potkraj veljače u naselju Dobrinja skalpelom zaklala fotografa Mustafu Bukvića.

Podsjetimo, riječ je o misterioznom ubojstvu koje je izazvalo veliku pažnju javnosti, jer se odvilo gotovo kao po filmskom scenariju. Škrba i Bukvić navodno su bili u ljubavnoj vezi, a po medijima se kasnije pisalo kako ga je Škrba ubila jer je on objavio njene gole fotografije na internetu.

Prema drugoj varijanti priče iza svega stoji Škrbin nevjenčani suprug Elvir Korać. Mnogi smatraju kako je on zapravo ubio Bukvića zbog ljubomore, a Škrba, koja je u međuvremenu dobila nadimak "Dobrinjska koljačica", je preuzela odgovornost.

Prema službenoj verziji priče, Škrba je Bukvića ubila tijekom seksa. Ona je ležala na njegovim leđima, zatim ga je uhvatila za glavu i naglo povukla prema gore, a zatim mu nanijela smrtonosne ozljede skalpelom.

Tužiteljstvo je tražilo produženje pritvora za Škrbu, a za djelo za koje je optužena može dobiti kaznu od najmanje deset godina zatvora.

Pročitajte više