Pravaš iz Šestanovca: "Naređujem da mi dostavite imena lignjinih glasača"

Screenshot: Facebook

PREDSJEDNIK HSP AS Podružnica Šestanovac Jozo Balić na svom je Facebook profilu naredio svim članovima i simpatizerima HSP AS da izađu na izbore za tjedan dana i glasaju za Kolindu Grabar Kitarović.

"Nema iznimki i opravdanja i pratit ću vas na glasačkim mjestima!", napisao je Balić. Zapovjedni stil komunikacije na društvenoj mreži ne čudi jer je Balić branitelj i 30-postotni invalid Domovinskog rata.

Direktiva šefa HSP AS Šestanovac: Nađite mi one koji su glasali za lignju!

U općini Šestanovac pravo glasa imalo 1927 glasača, a glasanju je pristupilo 1038 njih, dok je važećih listića bilo 1024. Kolinda Grabar Kitarović osvojila je 655 glasova, Kujundžić 199, Sinčić 94, a Josipović 76.

Balić je zatražio da mu pronađu tko je zaokružio Ivu Josipovića.

"Pronaći ovih 76 glasova za lignju i dostaviti mi njihova imena i prezimena najkasnije do 09.01.!", zatražio je Balić koji je u komentarima ispod statusa napisao: "Pratit ću svih 9 glasačkih mjesta u općini Šestanovac! Pogreški više ne smije biti!".

Balić je za Index otkrio što će sa glasačima Ive Josipovića. Neće ih, kako su možda neki pomislili, strijeljati, već upravo suprotno.

"Zamolit ću ih da glasaju za Kolindu", otkrio je Balić.

Balić za Dom spreman: Ja sam čelnik pravaške stranke, neću valjda pisati "Zdravo drugovi"?!

Jučer je na svom Facebooku Josipovića prozvao "crvenom zmijom".

"Kako smo mogli dopustiti ovoj crvenoj zmiji da nam vodi državu? Ne ponovilo se više nikad! Za Dom Spremni crvena zmijo Za Dom", napisao je.

Indexu je pojasnio retoriku.

"Pa ja sam čelnik pravaške stranke. Neću valjda pisati "Zdravo drugovi"?!", nije se nimalo zbunio Balić.

Pročitajte više