Praznički dan mladića iz Đakova: Ukrao automobil, gorivo i pivo pa "prošao" kroz rampu na granici

MLADIĆ iz Đakova je na Praznik rada ukrao automobil na parkiralištu pored jezera Borovik te je nakon još jedne krađe na benzinskoj postaji pokušao prijeći granicu bez stajanja carinicima. Uhitili su ga na drugo strani granice.

Policija je izvijestila da je 24-godišnjem Đakovčaninu dan praznički dan počeo između 2 i 9 sati kada je na parkiralištu pored jezera Borovik uzeo automobil u vlasništvu tvrtke iz Đakova. Bez znanja vlasnika automobila se odvezao do benzinske crpke u Đakovu gdje je natočio gorivo, a iz prodavaonice je uzeo više limen ki piva, cigarete i bon za mobitel koje je odbio platiti.

Oko 10,30 sati je već bio kod graničnog prijelaza Slavonski Šamac, gdje je skrenuo u traku za ulaz kamiona, "prošao" kroz rampu i bez pokazivanja putovnice ušao u BiH. Tamo je završila njegova avantura kada su ga uhitili granični policajci iz BiH te su ga vratili hrvatskim kolegama.

Mladić je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske, a zaradit će prijave za krađu automobila i teške krađe. Sigurno je da će Praznik rada 2012. pamtiti do kraja života.

Pročitajte više