Razvijte liderske kompetencije


 

RAZVIJTE liderske kompetencije ključne za uspjeh u današnjem poslovnom svijetu tijekom Master of Science studija Menadžment i inovativnost koji se, u suradnji s uglednim američkim sveučilištem Rochester Institute of Technology (RIT), izvodi u Zagrebu, na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju. Studij polaznicima osigurava napredna ekonomska znanja i razumijevanje funkcija poslovnog upravljanja s fokusom na segment usluga. Uvjet za upis je minimalno završen preddiplomski studij.

Namijenjen menadžerima i onima koji to žele postati:


Program je multidisciplinaran, namijenjen stručnjacima različitih profila koji žele steći napredna znanja i vještine u području menadžmenta. Kroz teoriju i relevantne primjere iz prakse polaznici razvijaju liderske kompetencije. Osposobljava ih se za primjenu najviših ekonomskih dostignuća te uspješno vođenje tvrtke na današnjem dinamičnom tržištu.

Struktura studija:

Studij je organiziran u razdoblju od 21 mjeseca, tijekom kojih se intenzivno izvodi 12 kolegija, uključujući i završni rad. Studiranje je moguće uz stalni posao. Nastava se izvodi na engleskom jeziku; online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo te dolaze s Rochesterskog instituta za tehnologiju, New York.

Primjeri kolegija:

• Metode istraživanja
• Konstruktivan način razmišljanja: kreativnost i inovacije
• Elementi menadžmenta usluga
• Metrike kvalitete usluge
• Razvoj i implementacija strategije
• Strategija upravljanja ljudskim potencijalima
• Upravljanje projektima
• Napredni projektni menadžment
• The Customer Relationship Management



Visoki standardi poslovne edukacije:


Nastavni program i plan studija usklađeni su sa standardima poslovne edukacije matične institucije RIT/ACMT-a, Rochester Institute of Technology. Prema prestižnim američkim časopisima Princeton Review’s i U.S. News & World Report Master programi sveučilišta RIT proglašeni su jednim od najboljih u Sjedinjenim Američkim Državama.

Razvijte liderske kompetencije:


Polaznici tijekom studija: kreiraju strategije, unaprjeđuju svoje upravljačke kompetencije, osmišljavaju inovativne usluge usklađene s potrebama krajnjih korisnika, potiču kreativan i inovativan način razmišljanja, uče kako uskladiti kvalitetu usluge s najvišim svjetskim standardima i efikasno upravljati ljudskim potencijalima.

Međunarodno priznata diploma:


Po završetku studija polaznici stječu međunarodno priznatu diplomu Master of Science in Service Leadership and Inovation dodijeljenu od Rochesterskog instituta za tehnologiju, koja im omogućuje veću konkurentnost na tržištu rada, ali i nove poslovne prilike.

Uz studij Master of Science Menadžment i inovativnost, na RIT/ACMT-u izvodi se i studij Master of Science Upravljanje ljudskim potencijalima.

Upisi su u tijeku.

Prijave do 1. kolovoza 2012.

ms@acmt.hr
+ 385 (0)1 643 9100
www.acmt.hr

Pročitajte više