Sabo povjereniku Grizelju predao vlast u Vukovaru

Foto: Hina

GRAD Vukovar do danas je I službeno dobio povjerenika koji će do prijevremenih izbora u gradu obnašati dužnost gradonačelnika i Gradskog vijeća.

Tijekom primopredaje vlasti u Gradskoj vijećnici u nazočnosti pročelnika gradskih odjela, čelnika gradskih tvrtki i ustanova, gradonačelnik Vukovara Željko Sabo povjereniku Damiru Grizelju predao je financijsko izvješće za Grad Vukovar s današnjim danom te naglasio:

"U okviru toga želim izvijestiti da predajem financijsko izvješće gospodinu povjereniku gdje je stanje računa Grada Vukovara pozitivno s 5,8 milijuna kuna. Kada znamo kakva je situacija u Hrvatskoj i u nekim drugim općinama, gradovima i županijama s ponosom mogu reći da je Vukovar uspio u ovom trenutku omogućiti daljnji rad i funkcioniranje Grada Vukovara kroz sve projekte kako to po zakonu ide. Ono što mogu garantirati je da je stanje takvo kakvo piše, da je grad u plusu s 5,8 milijuna kuna za razliku od trenutka kada sam preuzimao Grad Vukovar 2009. - kada mi je predano pozitivno poslovanje, a nakon mjesec dana ustanovljeno da je dug 33 milijuna kuna", naglasio je Sabo.

Povjerenik Vlade za Grad Vukovar do prijevremenih izbora, Damir Grizelj, kratko je rekao:

"U svom mandatu, da ga tako nazovem, apsolutni prioritet će biti redovno funkcioniranje Grada i gradskih tvrtki u interesu građana Grada Vukovara, a isto tako i pravnih osoba koji djeluju na ovom području", izjavio je Grizelj.

 

Pročitajte više