Senzacija na internetu: Šef HDZ-a u Splitu je još uvijek Duje Marasović

Screenshot: HDZ

SENZACIJA u Splitu. Na službenoj HDZ-ovoj stranici gradske organizacije šef stranke u gradu podno Marjana i dalje je - dr. Duje Marasović! Stoji, naime, tako u pozivu za današnje obilježavanje smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Splićane bi, stoji u pozivu, trebao predvoditi predsjednik prof. dr. sc. Dujomir Marasović...

Ni traga pravom šefu Petru Škoriću, kojem kao diplomiranom novinaru, sigurno neće biti drago što administratori zaduženi za internet stranicu ovako brljaju. A tko zna? Da nije neka diverzija neuništivog dr. Duje? U virtualnom svijetu računala on je i dalje šef. Što više treba od toga? 

HDZ-ovci pozor: Index daje prave termine za misu i polaganje vijenaca

Inače, nije skandalozna zamjena imena šefa jedini problem s priopćenjem koje se danas nalazi na udarnom mjestu HDZ-ove stranice. Očito se radilo o pukoj copy/paste operaciji od lani jer su krivo navedena i dva termina koja se spominju u priopćenju.

Da se jadni HDZ-ovci ne bi nasanjkali, ovim putem ih Index obaviještava da će se misa za dr. Tuđmana služiti u Sv. Frane u 19 sati, a ne u Sv. Duji u 11 sati, kako je navedeno. Vijenci će se na trgu dr. Tuđmana polagati u 11 sati, a ne u 10 sati.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.