Šibenik: Žena preminula u McDonald´su, zaposlenici sat vremena pokraj njezinog tijela pripremali hranu?

U NEDJELJU je u šibenskom McDonald'su zabilježen zaista nevjerojatan incident. Državljanka Bosne i Hercegovine u dobi od 49 godina, s prebivalištem u Danskoj, s obitelji je stigla u restoran. Dok je sjedila za stolom u društvu supruga i kćeri odjednom je počela osjećati snažne bolove u prsima. Srušila se na pod, njezin suprug pozvao je Hitnu pomoć, ali do njihovog dolaska žena je već preminula.

Ono što je zapanjujuće je situacija koja je nastala nakon njezine smrti. Naime, restoran je i dalje ostao otvoren, a gostima je posluživana hrana kao da se ništa nije dogodilo. Istovremeno, tijelo mrtve žene ostalo je ležati prekriveno plahtom svega metar od mjesta gdje su radnice pripremale hranu, a tijelo je čuvala policija.

Tvrdnje svjedoka potvrdila je i policija, koja je izjavila kako je istina da nije naređeno zatvaranje restorana, ali djelatnici McDonald'sa i dalje tvrde da je bio otvoren samo "Drive in" i da nitko od gostiju nije mogao ući u restoran. Što ne mijenja činjenicu da su radnice i dalje nastavile pripremati hranu dok je žena mrtva ležala svega metar od njih.

Pročitajte više