Smješta li netko Stankoviću? Index u posjedu diplome "knjigovođe s osnovnom školom" iz Nedjeljom u 2!

INDEX je u posjedu diplome Darka Mihajlovića, "knjigovođe s osnovnom školom" koji je gostovao kod Aleksandra Stankovića u emisiji "Nedjeljom u 2".

Kako stoji na dokumentu kojega posjedujemo, Darko Mihajlović završio je 4. listopada 1982. Studij vanjske trgovine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je stekao visoku stručnu spremu i naziv diplomirani ekonomist. Također, prema rješenju koje posjeduje Index, Mihajlović je u Kliničkom bolničkom centru Rebro radio kao pomoćnik predsjednika KPO za ekonomske i financijske poslove, što bi današnjim rječnikom bilo financijski direktor.

Dakle, ne radi se ni o kakvom šarlatanu, ni o osobi koja je završila samo osnovnu školu te postala knjigovođa i krivo predstavljena u Nu2.

Pokušali smo saznati od Mihajlovića što je s navedene četiri doktorske disertacije, no uputio nas je na svoju odvjetnicu koja je trenutno nedostupna.

S obzirom na ove informacije, postavlja se pitanje smješta li netko Aleksandru Stankoviću te je li moguće da je kažnjen od strane Etičkog povjerenstva HRT-a samo na temelju informacija u medijima?

Pročitajte više