Šok u beogradskom zoološkom vrtu: Vuk odgrizao prst devetogodišnjem dječaku!

Ilustracija: Guliver image/Getty images

DEVETOGODIŠNJEM dječaku vuk je u beogradskom zoološkom vrtu jučer odgrizao dio srednjeg prsta lijeve šake. Zaposleni u Zoološkom vrtu su događaj policiji prijavili tek oko 18 sati, iako se sve dogodilo oko 13 sati, javlja Blic. Ozlijeđeni dječak je privatnim automobilom prevezen u Institut za majku i dijete, gdje je ozljeda sanirana i njegovo stanje je sada stabilno.

"Dječak je bio s majkom i gurnuo je ruku u kavez s vukovima. Vuk mu je odgrizao srednji prst lijeve šake", doznaje Blic u policiji.

Zaposleni u Zoološkom vrtu su događaj policiji prijavili tek oko 18 sati, iako se sve dogodilo oko 13 sati. Direktor zoo-vrta Vuk Bojović je rekao da se dijete provuklo kroz zaštitne ograde i došlo do kaveza s vukovima. Direktor beogradskog vrta je naveo i da su roditelji taj incident prijavili oko 17 sati i da mu je žao djeteta.

"Vukovi su svirepe životinje i rođene ubojice i zato su i atraktivne i ljudi ih dolaze gledati", kazao je Bojović te dodao da u zoološkom vrtu postoje upozorenja koja jasno daju do znanja posjetiteljima da ne bi trebali stupati u kontakt sa životinjama i dirati ih.

Pročitajte više