Splićanin divljao i razbijao po T-Centru: Raskini mi ugovor! Probit ću te, nećeš se dignuti!

Screenshot: Facebook

FACEBOOKOM se počela širiti snimka iz poslovnice T-coma u Splitu koja prikazuje ljutitog muškarca koji je došao raskinuti ugovor bez naknade kako se dere na zaposlenicu, vrijeđa je i prijeti joj.

"Budalo, čekam te ovdje, još te plaćam, a ti me jebeš tu. Kučko jedna prokleta. Raskini ga i faksom mi pošalji, isprintaj mi, otkud da ja zna što je Zagreb napisao, jesam ja u Zagrebu?", dere se na snimci muškarac na zaposlenicu te dodaje: "Jebem ti mater! Jesam ga ovdje potpisao, hoću ga ovdje i raskinuti".

Nakon što mu je jedan od prisutnih kazao da raskine ugovor sutra, muškarac se obrušio i na njega. "Ne mogu sutra, ističe ugovor za raskinut. Raskini to da ljudi mogu nastaviti raditi svoje", kazao je.

Dok mu je zaposlenica pokušala objasniti u čemu je problem, muškarac je potpuno izgubio živce i nastavio: "Majke mi, ako mi budeš prvo žensko u životu, probit ću te, majke mi, nećeš se dignut. Raskini mi ugovor", urlao je na zaposlenicu te počeo udarati šakom o pult. Potom je uzeo nešto s pulta i razbio.

Jedan muškarac nakratko ga je obuzdao, a ovaj je nastavio vikati: "Raskini mi ugovor, imam pravo na to! Vi ste mi poslali poruku da imam pravo raskinuti ugovor, poslali ste četiri poruke. Jebem ti majku, šta me više jebeš. Imate odriješene ruke za spuštat i dizat cijene mobitela i usluga i sad mi se tu praviš nevinašce, kučko jedna. Živiš od mene, ti ćeš mene zajebavat. Ja ovdje gubim cijeli dan zbog tebe, jebem ti mater", završio je podivljali muškarac i izašao iz poslovnice.

Cijelo vrijeme dok je vikao i prijetio zaposlenici, nitko u poslovnici nije reagirao niti ga je pokušao smiriti, čak ni kolege napadnute zaposlenice.

Pročitajte više