Sportski direktor Hajduka presudu ne priznaje: To je neistina, nisam nikoga udario

Foto: Hina

SVJEDOČENJEM Gorana Vučevića, sportskog direktora Hajduka, u splitskom Općinskom sudu nastavljena je parnica povodom njegove tužbe za povredu prava osobnosti. Druga strana, Vučevićevi susjedi, braća Brajević, tužili su, pak, za ozljede nanijete njihovom pokojnom ocu. Tužili su i Vučevića, koji je pravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu zbog napada na pokojnog Ante Brajevića 2008. godine, ali i njegovog oca Vladu, koji je također svjedočio.

"Znam da sam osuđen, ali ja i dalje to negiram"

Vučević se požalio kako mu je ovaj slučaj nanio veliku štetu, i njemu i obitelji. Nikakvog udaranja nije bilo još je jednom ponovio, a kada su ga podsjetili na osudu iz kaznenog predmeta koji se poveo po privatnoj tužbi, Vučević je ostao pri svom.

"Znam da sam osuđen, ali to je neistina. Ja i dalje to negiram", ustvrdio je Vučević.

"Ne znam zbog čega je do ovoga došlo"

Događaja se inače dobro sjeća. Okršaj se zbio u dvorištu između njegove i kuće Brajevića, i to zbog zida koji dijeli njihove kuće.

"Ante Brajević je bio dosta neugodan, ja i otac smo smirivali situaciju. Palo je neugodnih riječi, pohvatali smo se. On me prvi zgrabio. Onda je njegov sin došao meni iza leđa i oborio me na pod. Nikakvog jačeg kontakta ili udarca nije bilo. Ja to sebi nikada ne bi dozvolio. Pogotovo starijeg čovjeka. I sinu sam njegovom rekao da se smiri. Sve je to bilo nepotrebno. Ne znam iz kojeg je razloga došlo do takve situacije. Ja sam nakon svega bio cijeli raskidan. Nitko se nije žalio na ozljede. Poslije je došla žena Ante Brajevića, fina žena, očito je bila potresena svime. Rekla je da će joj stariji sin čiketat kuću. Poslije me zvala policija. Tada nije bilo zabilježenih ozljeda, to se može i provjeriti", kazao je Vučević.

Njegov odvjetnik Rino Petričić nastojat će dokazati da ozljede Ante Brajevića nisu iz ovog sukoba, već da su bile novijeg datuma.

 

 
 
 

Pročitajte više