Stefano Vlahović za Index: Kupio sam vilu Gorana Ivaniševića

GORAN IVANIŠEVIĆ konačno je prodao svoju modernističku vilu na splitskim Mejama. Vilu je prodavao godinama, vjerojatno je i bilo zainteresiranih, no sve bi ohladila visoka cijena, koja je u međuvremenu prilično pala. S početnih 60 na svega 30 milijuna kuna. Prije par mjeseci vilu je konačno kupio Stefano Vlahović, kralj pilića iz Kaliningrada.

Kuću vidio prije pet godina i odmah mu se dopala

"Da, istina je. Kupio sam Goranovu kuću na Mejama. Vidio sam je prije pet godina i odmah mi se dopala", potvrdio je Vlahović za Index.

Zanimala nas je cijena, ali od Vlahovića se po tom pitanju ništa nije moglo doznati. "A čujte, meni je svakako bilo preskupo, a Goranu je prejeftino. Nikad nije zgodno o takvim stvarima pričati", ostao je Vlahović tajanstven.

Tek je potvrdio da su pregovarali nešto duže. Tvrdi da nije dobio nikakav poseban popust, već se odlučio kupiti kuću kako bi uživao s obitelji u Splitu. "Zgodnije je biti u gradu s troje male djece", kaže Vlahović, koji je u Hrvatskoj dosad ljetovao u kući na Braču. 

S ponistre se vidi Šolta

Vlahović hvali odličnu poziciju i kontroverzni dizajn arhitekte Vjeke Ivaniševića koji mnogima nije bio po ukusu.

"Pa to je kao u pjesmi. S ponistre se vidi Šolta. Dizajn je svakako ključan element, kuća nije klasičnog izgleda. Lijepo je napravljena, dosta je blizu mora i čudi me što u njoj toliko dugo nitko nije živio", kazao nam je Vlahović.

Pročitajte više