Štimac parkirao Mercedes na invalidsko mjesto: Bila je kiša, a leđa su mi ukočena...

Foto: Facebook

BIVŠI izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac jutros se prilično komotno uparkirao na mjesto za invalide pred splitskim Bauhausom. Po položaju vozila, tj. guma bijelog Mercedesa zagrebačkih registracija, vidi se da je Štimac uletio na mjesto rezervirano za invalide - iz cuga.

Kako na vozilu nije istaknuta invalidska iskaznica, pitali smo što se dogodilo. Zar je bila tolika gužva u subotu ujutro da na cijelom parkingu Bauhausa nije preostalo drugo, nego baš ovo mjesto za parkiranje?

Padala je kiša...

"Bila je kiša. Veliki pljusak, a mene ukočila leđa. Eto, to je razlog. Imam i ja određeni invaliditet iz svoje sportske karijere", kazao nam je dobro raspoloženi Štimac.  

Na fotografiji se jasno vidi da su invalidska mjesta najbliža ulazu, ali da i druga, za vozače bez invalidske iskaznice, nisu predaleko. Kiša mora da je prilično jako padala, a leđa snažno ukočila...

Na domaćem terenu

Manevar je zato izveden besprijekorno, golemi Mercedes vješto je uparkiran na zabranjeno mjesto, a dobrom snalaženju je svakako pomogla i olakotna okolnost što se Štimac zapravo našao na "domaćem terenu". 

"Može me se često vidjeti u Bauhausu. Rado navratim. Uvijek se nađe nešto zgodno za kuću", otkrio nam je Štimac.

 

Pročitajte više