Stravični kanibalski napad u Lazarevcu: Dugogodišnji narkoman izgrizao dvojicu mladića i odgrizao im uši!

BIZARAN napad dogodio se protekle nedjelje u Lazarevcu u Srbiji. Kako prenosi Alo!, 38-godišnji Đorđe Stanojević, najvjerojatnije u stanju apstinencijalne krize, napao je dvojicu mladića i odgrizao im uši! Ovo Stanojeviću navodno nije prvi kanibalski napad jer je prije desetak godina navodno jednom čovjeku odgrizao nos prilikom barskog okršaja.

Kad su 21-godišnji Nemanja Vučić i 18-godišnji Nemanja Jeremić okrvavljenih glava upali u lokalni Dom zdravlja, žaleći se da su im odgrizene uši, liječnici su u prvi mah pomislili kako ih je napao čopor pasa lutalica, ali su se sledili od užasa kada su saznali pravu istinu - da su mladići bili žrtve kanibalističkog napada jednog sugrađanina, i to zaraženog hepatitisom C!

Policija je istog dana uhitila lazarevačkog kanibala te su ga smjestili iza rešetaka. Iz pritvora je u utorak prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Kao dugogodišnji narkoman je Stanojević imao izrečenu mjeru kućnog liječenja, ali je napadom prekršio uvjete pod kojima je pušten na slobodu, pa će sad biti zadržan u zatvorskoj bolnici.

"U općoj gužvi koja je nastala trebalo mi je nekoliko minuta da pronađem komadić uha"

Kad ga je Stanojević napao, Vučić je s djevojkom sjedio u kafiću i jeo pljeskavicu. Stanojević ga je ščepao za glavu, privukao ga k sebi i odgrizao mu polovicu lijevog uha, koju je na kraju ispljunuo na pločnik.

"Bio sam u šoku. Iz rane mi je šikljala krv. U općoj gužvi koja je nastala trebalo mi je nekoliko minuta da pronađem komadić uha. Onako krvav, s velikim bolovima i s komadom svog uha u rukama, uletio sam u Dom zdravlja, gdje su mi liječnici ukazali prvu pomoć", ispričao je Vučić, kojem su odgrizeni komad uha naposljetku prišili u bolnici u Beogradu.

Kriva nova droga?


U Americi su u posljednje vrijeme zabilježena čak četiri kanibalska napada povezana s novom drogom "cloud nine". U tim su napadima dvije osobe brutalno ubijene. Zasad nije poznato što je Stanojević uzimao.

Pročitajte više