Svećenik ubojica ima svoju fan page stranicu: Sotonskim planom htjeli se riješiti "dobrog don Ivice"



ONI kojima je bilo mrsko slaviti Dan Općine Dubrovačko primorje kojim se ujedno i slavi i godišnjica oslobođenja tog kraja od srbo-četničke okupacije skovali su "sotonski plan" kako se riješiti don Ivice Sinanovića...

Kraljević je imao PTSP i nije se mogao pomiriti s tim da ga ne slušaju svi u mjestu

Takva teza nalazi se na stranici donivica.com, a koja predstavlja službenu stranicu grupe prijatelja don Ivice Sinanovića. Ta grupa prijatelja na toj stranici pokušava dokazati da je svećenik don Ivica Sinanović zapravo u samoobrani ubio Marka Kraljevića, vijećnika općine i predsjednika mjesnog odbora Banići te da je Kraljević bio nagovaran tog dana da se obračuna sa svećenikom.

U posebnom tekstu koji je naslovljen s "Istina o napadu na don Ivicu koju većina hrvatskih (?) medija ne želi pisati i ne želi prihvatiti, počinje s događajem proslave dana Općine u Slanom. Tada je služena sveta misa za poginule branitelje, palile svijeće i polagali vijenci na spomen obilježja, dijelila priznanja zaslužnima za razvoj područja, no nisu, stoji u tom tekstu, svi bili sretni.

"Jednom od sudionika proslave vrtjelo se svašta po glavi", stoji u tekstu koji ubojstvo te večeri opisuje kao "nasilni upad u svećeničku kuću i napad na župnika don Ivicu Sinanovića". Ubijenog Kraljevića opisuje se kao čovjeka koji je dva mjeseca u zarobljeništvu kao i da je umirovljen dijagnozom PTSP-a. Osobina mu je bila, kaže se u tekstu, da se nikako nije mogao pomiriti sa činjenicom da ga svi ne slušaju u mjestu.

Sotonski naum


"Znajući to njegovi 'prijatelji' počeli su realizaciju svog sotonskog nauma. Počelo je nagovaranje Kraljevića kako je u pravu i kako to već noćas treba riješiti.Osokoljeni riječima Kraljevića kako će 'popa noćas riješiti' svi zajedno odvezli su se do kuće svećenika u Baniće ne bi li svoj zločinački naum i ostvarili. Vidjevši Kraljevića kako viče i provaljuje vrata kuće u kojoj je bio župnik don Ivica Sinanović 'prijatelji' su dali petama vjetra", navodi se u tekstu prijatelja don Ivice Sinanovića.



Kaže se da je Kraljević ušao u sobu gdje je don Ivica spavao te da ga je udario nekoliko puta u glavu te da je Kraljević "tako ošamućenog don Ivicu" počeo hvatiti za vrat.

Pao i udario glavom?

"Urlajući 'ubit ću te majku ti j...m četničku', Kraljević ga  steže rukama za vrat u namjeri da ga uguši. Don Ivica se nekako oslobodi i refleksivno uzvraća udarce u nadi da će tako onesposobiti nasilnika. Proletjeli su kroz vrata dnevnog boravka, Kraljević pada te udara glavom. Nije ga don Ivica tukao na podu kako pišu mediji, već kada je ustanovio da ne daje znakove života pokušavao ga je oživjeti, ali napadaču više nije bilo pomoći", stoji u tekstu kojeg potpisuje prijatelj don Ivana Ivan Goreta Prika.  

Pročitajte više