Tri učenice u dvorištu srednje škole u Tuzli pretukle djevojku: Ostali mirno promatrali i snimali mobitelima

Screenshot i video: radiosarajevo.ba

TRI UČENICE Mješovite srednje škole u Tuzli brutalno su pretukle svoju kolegicu. Njihovi prijatelji snimili su maltretiranje mobitelom te snimku objavili na internetu.

Na snimci iz Tuzle se vidi kako dvije djevojke u pratnji još nekoliko svojih školskih prijatelja, među kojima je i osoba koja je snimala, izvode učenicu na parking ispred škole, gdje joj režu kosu te je udaraju rukama i nogama.

Kako je za Klix.ba potvrdio Nesib Hasanović, direktor Mješovite srednje škole Tuzla, u kojoj se dogodilo maltretiranje, u cijeli slučaj uključeni su roditelji i policija.

Amela i Halid Gavranović, roditelji pretučene učenice, najavljuju da će podnijeti privatne tužbe protiv djevojaka koje su brutalno pretukle njihovu kćer.

"Nisam mogla ni pomisliti da će me istući. Međutim, nakon što mi je jedna od njih odsjekla dio kose, uslijedio je šamar, a potom i udaranje nogama. Pala sam na asfalt, dobila još nekoliko udaraca, a onda su se one povukle", prepričava događaj od prošlog petka žrtva brutalnog napada.

Navodno su iste učenice dan ranije nasrnule na još jednu učenicu iste škole, ali taj napad nije snimljen.


Tuzla: Tri učenice pretukle kolegicu by dm_52779e30b2787

Pročitajte više