Twitter u problemima: Stranica se dvaput "srušila", milijuni korisnika u panici

VELIKI problemi zadesili su danas društvenu mrežu Twitter i izazvali pravu paniku među njezinim korisnicima, koji punih sat vremena nisu mogli pristupiti svojim računima na mreži, javlja BBC.

Milijuni korisnika diljem svijeta doslovno su zasipali tvrtku e-mailovima s pritužbama kako se ne mogu ulogirati na svoje račune. Twitter je prvi puta "pao" oko podneva prema srednjoeuropskom vremenu, ali su stručnjaci ubrzo "vratili stranicu u normalu". Svega nekoliko sati kasnije, Twitter se ponovno "srušio". Stručnjaci su se odmah bacili na posao i ponovno "podigli" jednu od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu, koja sada funkcionira bez problema, a milijuni korisnika napokon mogu komunicirati bez većih problema.

Na stranici je nakon "incidenta" objavljena samo informacija da "inženjeri rade na tome da se problem riješi". Prošlo je punih šest mjeseci otkako se Twitter posljednji puta "srušio". Dogodilo se to prvog dana ove godine, kada su korisnici jednostavno preopteretili mrežu postovima. Još nije poznato što je uzrokovalo današnje probleme.

Pročitajte više