U Njemačkoj ubijena kći bogatog poduzetnika za koju su otmičari tražili milijun eura

Foto: Saska policija

U NJEMAČKOJ je pronađeno tijelo kćeri bogatog poduzetnika koja je prošlog tjedna oteta uz zahtjev za otkupninom u iznosu od milijun eura.

Anneli-Marie R. je prošlog tjedna ugrabljena na ulici u gradu Meissen dok je šetala psa, a policija je zabranu medijskog izvještavanja o otmici podigla u ponedjeljak, nakon neuspjelih pregovora tijekom vikenda. 

Roditelji su preklinjali za siguran povratak djevojke i otmičarima obećali da će im platiti traženi iznos, ali je specijalna policija u Dresdenu jučer otkrila njeno tijelo na napuštenoj farmi u selu Klipphausen nedaleko mjesta gdje je živjela. Policija je tijelo otkrila zahvaljujući psima i helikopteru opremljenom s termalnom kamerom.




"Mi radimo pod pretpostavkom da je to Anneli," rekao je glasnogovornik policije Thomas Knaup i dodao da su zbog ubojstva i otmice uhićene dvije osobe, jedna iz Dresdena, a druga iz grada u Bavarskoj. Lokalni mediji pišu da je riječ o nezaposlenom 39-godišnjem muškarcu i 61-godišnjaku zaposlenom u metalnoj industriji.

"Anneli, nedostajat ćeš nam, mi smo s tobom," piše u izjavi za medije roditelja koje zbrinjavaju policijski psiholozi.

Pročitajte više