U Sisku humanitarna akcija "10 kuna za 10 školaraca"

Foto: Ilustracija

"10 KUNA ZA 10 ŠKOLARACA" naziv je humanitarne akcije koju se organizira u Sisku.

"Akcijom se žele prikupiti sredstva za kupnju udžbenika i školskog pribora za desetero djece koja se sa svojim obiteljima nalaze u otežanim socijalno-ekonomskim životnim prilikama, a dio su sustava socijalne skrbi Crvenog križa Sisak", rekao je za Media Servis Igor Čičak, ravnatelj sisačkog Crvenog križa.

Početak ove školske godine roditeljima donosi glavobolju zbog kupnje potpuno novih udžbenika, pogotovo onim roditeljima koji to svojoj djeci ne mogu priuštiti. Zato sisački Crveni križ poziva sve koji su u mogućnosti da podrže ovu akciju.

"Zato vas pozivamo da podržite njihovo školovanje, omogućite im jednak početak nove školske godine s ostalim vršnjacima. Akcija traje do 31. srpnja, a vaša podrška je više nego dobro došla. Svoj prilog možete uplatiti na račun otvoren u Hypo banci. Matični broj: 033 18621, OIB: 49661065771, IBAN: HR 44 25 000 911 01 248416, ili pak možete doći u Gradsko društvo Crvenog križa Sisak, Tomislava 18, radnim danom od 7.30 do 15.30 i na blagajni uplatiti deset kuna za deset školaraca", dodaje ravnatelj sisačkog Crvenog križa Sisak, Igor Čičak.

Donirati se mogu i dobro sačuvane školske torbe, oprema za tjelesni i školski pribor.

Najmanje što možete je odreći se jedne kave dnevno i tih 10 kuna donirati sisačkom crvenom križu koji će svakako znati dobro ih iskoristiti. Vremena imate do 31. srpnja.

Pročitajte više