U Srbiji uhićena žena osumnjičena za dvije likvidacije i pokušaj ubojstva poduzetnika Beka

Screenshot: YouTube

SRPSKI ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je zbog sumnje u pokušaj ubojstva poduzetnika Milana Beka uhićena 31-godišnja M.A. iz Beograda, javlja Tanjug. 

"Uhapšena je M.A. iz Beograda, '84. godište, za koju osnovano sumnjamo da je umiješana u izvršenje ovog teškog kaznenog djela", rekao je Stefanović u Dnevniku TV Pink i dodao da se DNK pronađen na jednoj od čahura pronađenih na mjestu oružanog napada podudara s DNK uhićene.

"Zato ćemo u narednim danima nastaviti, zajedno sa tužiteljstvom, intenzivno pratiti ovaj slučaj. Nadamo se da će ovo biti početak otkrivanja svega što se dešavalo u ovom slučaju", rekao je ministar.

Lokalni mediji pišu da je DNK žene sa sjevera Crne Gore pronađen na mjestu oružanog napada na Beka i da je ista osoba ostavila biološki trag na eksplozivu kojim su ubijeni Radojica Joksović u Beogradu u srpnju 2012. i Rade Maksimović u Šapcu u travnju iste godine.

Prema pisanju Blica
, DNK M.A. je povezan s najmanje tri kaznena dijela na teritoriju Srbije, što uključuje dva smaknuća i trgovinu drogom.

Radojica Joksović, ubijen u beogradskom naselju Bele vode, brat je od strica Nebojše Joksovića, zaštićenog svjedoka u sudskom procesu protiv narkobosa Darka Šarića.

Beogradski poduzetnik Milan Beko ustrijeljen je u grudni koš i trbuh 14. studenog prošle godine u blizini svoje kuće na Senjaku, a život su mu spasili liječnici beogradskog "Urgentnog centra".

Pročitajte više