U proteklih tjedan dana nestalo osmero maloljetnika: Među njima i trudna 15-godišnjakinja!

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana na području Republike Hrvatske nestalo je deset osoba, od kojih je osam maloljetno. Od jedanaest osoba nestalih prošlog tjedna, policija i dalje traga za Ankicom Mesler Kezele, Darkom Hudinom, Anicom Mihajlov, Nadicom Milanović i Dinom Kominovićem.

Zvonko Vidović je visok 185 centimetara. Ima svijetloplave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. Zvonko je u četvrtak, 14. veljače, otišao s adrese Lukovčak 1A u Đurmanecu. U što je bio odjeven u trenutku nestanka nije poznato. 



Marin Čović je visok 165 centimetra, ima crnu kosu i smeđe oči. Marin je u subotu, 16. veljače, otišao s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70/A u nepoznato. (Fotografija datira iz 2007. godine).



Mario Miletić je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Slabije je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima tetovažu "Leona". Mario je u subotu, 16. veljače, otišao s adrese boravišta u Osijeku (Vinkovačka cesta 61)  u nepoznato.



Ivana Hudorović je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice, slabije je tjelesne građe. Ivana je u ponedjeljak, 18. veljače, otišla od kuće u Glini (Gornji Viduševac 216/A). Nije poznato u što je bila odjevena u vrijeme nestanka. Napomena: Ivana je u osmom mjesecu trudnoće.



Antonio Matoušek je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Antonio je u ponedjeljak, 18. veljače, otišao s adrese boravišta u malom Lošinju (Zagrebačka 20) u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.



Tomislav Morić je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, slabije je tjelesne građe. Tomislav je u ponedjeljak, 18. veljače, otišao s adrese u Stankovcima 234 A. U što je bio odjeven u trenutku nestanka nije poznato.



Dražen Sabljak je u ponedjeljak, 18. veljače, otišao s adrese u Zagrebu (Jankomir 11) u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.



Franjo Lukačić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Franjo je u subotu, 16. veljače,  otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Stiven Amić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Stiven je u petak, 15. veljače, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Kristijan Badanjak je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Kristijan je u srijedu, 20. veljače, otišao s adrese u Zagrebu, Ilica 207 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju. 

Pročitajte više