U stanu u Trogiru držao 7,5 kilograma marihuane, u Splitu uhvaćen 37-godišnjak s 50 grama heroina

Ilustracija: Shutterstock

POLICIJSKI službenici Policijske postaje Trogir  u koordinaciji s policijskim službenicima  Službe kriminaliteta droga  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena  je pretraga prostorija doma koje koristi Pronađeno je i oduzeto  7 paketa  ukupne težine  7588 g droge marihuane čija se materijalna vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na najmanje 350 tisuća kuna. Osumnjičenik je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava. 

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom. Kod njega je na području Splita  pronađena i oduzeta jedna PVC vrećica sa sadržajem droge heroin ukupne težine 48.4 grama. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan je policijskom pritvorskom nadzorniku.
 

Pročitajte više