Uhićeno troje kanibala iz Brazila: "Jeli smo meso zla kao dio rituala pročišćenja"

BRAZILSKA policija jučer je izvijestila da su uhićene tri osobe koje se tereti za kanibalizam i ubojstvo najmanje tri žene. Muškarac i dvije žene uhićeni su još u srijedu u Garanhunsu, u brazilskoj pokrajini Pernambuco. Uhićeni kanibali pripadnici su sekte i kažu kako im "glas" daje naredbe što učiniti sa zlim ženama.

Kako prenosi Fox News, policija je istragu započela prošlog mjeseca, nakon što je 51-godišnji Jorge Beltrao Negromonte da Silveira otkrio kako je on autor knjige "Otkrivenje šizofreničara", u kojoj se otkrivaju detalji djelovanja spomenute sekte. Uz Da Silveiru je policija uhitila njegovu 50-godišnju suprugu Isabel Cristinu Oliveiru da Silvu te njegovu 25-godišnju ljubavnicu Brunu Cristinu Oliveiru da Silvu, koja je živjela zajedno s njima.

S kanibalskim trojcem živjela je i petogodišnja djevojčica, za koju policija vjeruje kako je kći 17-godišnje Jessice, ubijene 2008. godine, a čija je smrt opisana u Da Silveirinoj knjizi: "Gledajući na sad beživotno tijelo zle adolescentice, osjećam olakšanje. Počeo sam joj guliti kožu i onda sam je raskomadao. Potom smo jeli meso zla kao dio rituala pročišćenja. Ostatke smo zakopali".

Osim ostataka Jessicinog tijela policija je pokraj doma kanibalske trojke pronašla ostatke tijela još dviju žena. Policija još uvijek istražuje povezanost uhićenih kanibala s još najmanje pet ubojstava u pokrajini.

Pročitajte više