Upisi na Master of Science studij uglednog američkog sveučilišta RIT su u tijeku

Foto: RIT/ACMT

Američka diploma koja će vam omogućiti napredak u karijeri i poslovne prilike diljem Europske unije i svijeta

UPISI na Master of Science studij Menadžment i inovativnost koji se, u suradnji s uglednim američkim sveučilištem Rochester Institute of Technology (New York), izvodi u Zagrebu, na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-u) su u tijeku. Prijave je potrebno podnijeti do 15. kolovoza, putem obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici OBRAZAC ZA PRIJAVU. Broj polaznika je ograničen.
 
Američki standardi poslovnog obrazovanja

Nastavni program i plan studija usklađeni su sa standardima akademskog programa jednog od najuglednijih sveučilišta u SAD-u, Rochester Institute of Technology. Nastava se izvodi na engleskom jeziku što polaznicima omogućuje usavršavanje jezika do visokog stupnja poslovne komunikacije. Radi se u malim grupama do dvadeset polaznika. Svi predavači dolaze s Rochester Institute of Technology (New York) te imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo. Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju u večernjim satima i vikendom; online i u predavaonicama. Organiziran je u razdoblju od petnaest mjeseci, tijekom kojih se intenzivno izvodi dvanaest kolegija, uključujući i završni rad.


Međunarodno priznata američka diploma

Po završetku studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science in Service Leadership and Innovation koju izdaje Rochester Institute of Technology (Rochester, New York), koja im omogućuje napredak i razvoj karijere u Europskoj uniji i diljem svijeta. 



Studij je namijenjen menadžerima i onima koji to žele postati

Program je multidisciplinaran, namijenjen stručnjacima različitih profila koji žele steći napredna znanja i vještine u području poslovne ekonomije i menadžmenta. Osposobljava ih se za primjenu najviših ekonomskih dostignuća, uspješno vođenje tvrtke te inovativno provođenje strategija na današnjem dinamičnom tržištu.

Studij polaznike osposobljava za:

•    izrađivanje kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
•    primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
•    učinkovito strateško upravljanje
•    uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki
•    donošenje poslovnih odluka utemeljenih na rezultatima istraživanja
•    podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
•    efikasno upravljanje ljudskim potencijalima.

Za više informacija obratite se Master of Science odjelu za upise na e-mail: ms@acmt.hr, tel: +385 (0)1 643 9100 ili mob: + 385 (0) 99 731 3647.
 

Pročitajte više