Vito Turšić sad radi za Kolindu, pa je Josipovića izbacio iz biografije

Screenshot: Predsjednica.hr

VITO TURŠIĆ, bivši predstojnik Ureda predsjednika u mandatu Ive Josipovića, ostao je na Pantovčaku i nakon dolaska Kolinde Grabar Kitarović. Kada je na izborima pobijedila Josipovića, Kolinda je Turšića odlučila angažirati na mjestu ravnatelja savjetničkog vijeća.

Novoj predsjednici Turšić se odužio tako što je Josipovića sasvim izbrisao iz svoje službene biografije, koja je objavljena na nedavno redizajniranim internetskim stranicama Ureda predsjednice.

U biografiji Turšić tako navodi razne funkcije koje je obavljao u Ministarstvu znanosti, hvali se da je bio angažiran kao vanjski suradnik HRT-a na raznim specijalnim projektima, te nabraja Vladina povjerenstva i komisije u čijem je radu sudjelovao.

No, nigdje ne spominje da je pune tri godine proveo na Pantovčaku kao predstojnik ureda bivšeg predsjednika Josipovića, odnosno njegov najbliži suradnik. Za Turšića je tako suradnja s Josipovićem, očigledno, jednako bitna kao i glumljenje u skečevima Roberta Knjaza, što je još jedan detalj iz CV-a koji nije uvršten u Turšićevu službenu biografiju na internetskim stranicama Ureda predsjednice.

 
 
 
 

Pročitajte više