Zagrebački vrtićanci izradom božićnih ukrasa prikupljaju novac za teško bolesnu djecu u Klaićevoj

Foto: Udruga Ljubav na djelu

TRIDESETAK vrtića Grada Zagreba pridružilo se akciji Božićna priča za udrugu roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Ljubav na djelu“.

Djeca u vrtićima će izradom božićnih ukrasa pomoći svojim prijateljima koji se liječe od malignih bolesti u Klaićevoj bolnici, a Udruga će zajedno u suradnji sa vrtićima organizirati humanitarnu prodaju tih ukrasa u prostorijama vrtića i na štandu dobivenom od Grada Zagreba na Božićnom sajmu u Varšavskoj ulici u Zagrebu od 1.12 do 25.12.2013.

Tako sakupljenim novcem će kupiti Božićne poklone za djecu koja se nalaze na Onkološkom odjelu dječje bolnice, a i pomoći socijalno ugroženim roditeljima čija djeca se liječe, za potrebe nabavke hrane, lijekova I drugih potrepština. Akciji su se odazvale neke poznate osobe iz javnog života kao i mnogobrojni volonteri kojima udruga „Ljubav na djelu“ od srca zahvaljuje.

Ovakvom suradnjom građana, javnih ustanova i udruga pokazujemo da u Božićno vrijeme nije svrha samo darivanje stvari nego i ljubavi – poručila je Ljiljana Vuletić, predsjednica udruge.

Ukoliko nemate mogućnosti obići Božićni sajam možete donirati na broj 060 9018 (cijena 6,25 PDV uključen)

Pročitajte više