Zbog vatrogasne vježbe se privremeno zatvara dionica A1 od čvora Ogulin do čvora Brinje

Foto: Ilustracija

ZBOG izvođenja pokazne vatrogasne vježbe gašenja požara, evakuacije i spašavanja osoba ugroženih požarom u tunelu Mala Kapela Dionica od čvora Ogulin do čvora Brinje na autocesti A1 bit će zatvorena od 22,00 sata do sutra do 02,00 sata.

Cilj  vježbe je uvježbavanje, provjera operativne sposobnosti i spremnosti te usklađenosti svih čimbenika koji moraju djelovati u slučaju stvarne akcije gašenja i spašavanja u tunelu.

Promet u navedenom vremenu bit će preusmjeren na alternativne pravce: a) smjer Zagreb - Dubrovnik: D42 (od čvora Ogulin do križanja s D23 u Josipdolu) i D23 (od križanja s D42 u Josipdolu do A1 u čvoru Brinje b) smjer Dubrovnik - Zagreb: D23 (od čvora Brinje do križanja s D42 u Josipdolu) i D42 (od križanja s D23 u Josipdolu do A1 u čvoru Ogulin).

Informacije o privremenom zatvaranju dionice kao i drugim privremenim regulacijama na autocestama bit će redovito objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i web stranici Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC). Također sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.

Pročitajte više