Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a: Druga Sabu treba spasiti!

Foto:FAH

"ONO ŠTO treba reći je da pojavu treba osuditi, ali druga Sabu treba spasiti", naglasio je potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina komentirajući nepravomoćnu presudu bivšem gradonačelniku Vukovara Željku Sabi koji je osuđen na godinu i četiri mjeseca zatvora zbog pokušaja podmićivanja dva vijećnika HDZ-a.

U vijestima HRT-a Komadina je tako rekao da će po terminu "politička korupcija" Sabo ući u anale političke i sudske prakse u RH. Komadina koji se žestoko zalagao i ostanak Slavka Linića u Vladi i SDP-u nije pojasnio na koji bi se način trebalo spasiti "druga Sabu".

> SDP-ovac Željko Sabo proglašen krivim za podmićivanje!

Podsjetimo, kako je Komadina jednakim žarom branio Linića, kao što danas brani Željka Sabu te se bori da SDP što prije službeno podrži predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića. Komadina je tako smatrao da je Sabo unatoč korupcijskim aferama morao biti kandidat SDP-a na izborima u Vukovaru te da je razlog gubitka tog grada "autobusna podrška HDZ-a svom kandidatu" te da Sabo nije imao jasnu podršku SDP-a.

Naglasimo kako je Komadina najavio kandidaturu za predsjednika SDP-a uz napomenu kako ga izvršna vlast ne zanima!? Komadina je u svojim izjavama naglašavao da primjerice odluka Glavnog odbora stranke o izbacivanju Slavka Linića sa samo 3 glasa više ZA nego PROTIV poruka Zoranu Milanoviću.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.