Akademska zajednica HDZ-a podržala HDZ :)

Foto: HINA/Edvard Šušak

Akademska zajednica HDZ-a Dr. Ante Starčević objavila je pismo podrške HDZ-u uoči nadolazećih parlamentarnih izbora. Premijer Andrej Plenković je ranije danas na tiskovnoj konferenciji najavio kako će tijekom dana biti komunicirano "pismo podrške akademskih članova HDZ-a i drugih cijenjenih i priznatih ljudi". 

U nastavku prenosimo pismo podrške koje ima 255 potpisnika: 

"Akademska zajednica HDZ-a okupila je veliki broj znanstvenika, akademika i istaknutih intelektualaca koji daju javnu podršku Programu Hrvatske demokratske zajednice, podupiru predsjednika HDZ-a premijera Andreja Plenkovića kao i liste Hrvatske demokratske zajednice na izborima 17. travnja 2024.

U ovom predizbornom vremenu u kojem se pokušava od strane pojedinaca i nekih političkih stranaka stanje u državi prikazati lošim i u kojem se pokušava raznim iskonstruiranim informacijama zastrašiti hrvatski narod i prikazati da se nalazi u tobožnjoj ugrozi, mi ovdje potpisani, dajemo punu podršku stabilnosti, miru i sigurnosti koju nam jamči Hrvatska demokratska zajednica, premijer Andrej Plenković i Program HDZ-a. 

Hrvatska je u mandatima premijera Plenkovića napravila velike iskorake u gospodarskom, kulturnom, političkom i socijalnom životu. Politikom modernog suverenizma Hrvatska je čvrsto integrirana u jezgru Europske unije te je međunarodno osnažena. 

Vjerujemo u uspješnu, vitalnu, pravednu, održivu i suverenu Hrvatsku kakvu nam jamči Program Hrvatske demokratske zajednice 'Za sve izazove'. Rast plaća, mirovina i zaposlenost nije nikada bila veća. Hrvatska je uspješna i sigurna država i takva treba ostati. Poradi toga podržavamo Stranku i program koji nam to jamči". 

Popis potpisnika možete vidjeti u dokumentu niže.

Akademska Zajednica HDZ-a - Popis Podrške by Index.hr on Scribd

Pročitajte više