Algebrine MBA stipendije vrijedne više od pola milijuna kuna

Foto: PR

BLIŽI nam se novo izdanje Algebrinog MBA stipendijskog natjecanja ovaj puta vrijednog čak 502.500 kn! Riječ je o jedinstvenom, cjelodnevnom događanju koje vam pruža priliku da odmjerite svoja znanja i sposobnosti sa poslovnim stručnjacima iz najrazličitijih područja. I osvojite jednu od stipendija za jedini e-Leadership MBA studij u regiji. Požurite, jer prijave su otvorene do 14. svibnja.

Na stipendijsko natjecanje prijavljujete se individualno, stipendijski zadatak radite u timu, a stipendiju osvajate pojedinačno, prema sudu stručnog žirija o vašem angažamanu i doprinosu rješavanju problema. Stipendijsko natjecanje je i sjajna prilika da bolje upoznate sam e-Leadership MBA studij, a Algebrin MBA poseban je jer je osmišljen i izvodi se u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani. Kelley je definitivno jedna od najuglednijih poslovnih škola u SAD, poznata po svom praktičnom, projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu. Njeni MBA programi među najbolje su ocijenjenima u SAD i garancija su visokih obrazovnih standarda i našeg MBA studija.  

Netko je jednom rekao kako je MBA svojevrsna borilačka vještina. Točno, jer treba i snage i volje i pobjedničkog duha za intenzivan dvogodišnji studij, uz sve poslovne i privatne obaveze koje svi imamo. Činjenica je isto tako da su naši stipendisti, studenti i alumni spremni na sve te izazove. Poslušajte neka od njihovih iskustava.

Andrej Radinger jedan je od naših prvih stipendista i izuzetno zanimljiv sugovornik. IT stručnjak istraživačkog duha, uvijek spreman na nove izazove, bio je jedan od suosnivača startup kompanije koja je pokrenula Mogy, CRM sistem za trenere sportaša. Slijedili su Mobendo i mnogi međunarodni projekti zbog kojih smo itekako ponosni što je Andrej naš MBA stipendist i alumni. Njegovu MBA priču svakako vrijedi poslušati!

Pero Jaman još uvijek je naš student i ponosni MBA stipendist. Sjećamo ga se s jednog od prošlih stipendijskih natjecanja na kojem se istaknuo svojim kreativnim pristupom rješavanju zadatka i s punim pravom osvojio stipendiju. Timski rad na odabranom case studyju i susret s kolegama iz različitih industrija posebno su ga se dojmili na natjecanju.

Izuzetno nam je bitno što svake godine imamo i sve više MBA studentica. Maja Dujlović stipendistica je jedne od prijašnjih generacija i kako i sama kaže, veličina i organizacija natjecanja nemalo su ju impresionirali. Natjecanje je shvatila kao prigodu za stjecanje novih znanja, procjenu svojih sposobnosti, networking...i pokazala se toliko dobrom da je naposljetku osvojila i stipendiju! O samom MBA studiju Maja kaže kako te „izbaci iz tvoje zone ugode i primora da radiš kako na sebi tako i na najrazličitijim projektima koji nisu uvijek u zoni tvoje ekspertize. Ali, sve to širi tvoje horizonte i čini te svijesnim poslovnih područja o kojima možda ne znaš dovoljno.“ 

Pohvale naših studenata uvijek su potvrda da radimo dobar posao. Posebno je zadovoljstvo kada netko sistematičan i predan svom poslu poput Anite Belak Bradač direktorice iz tvrtke METSPA d.o.o. ustvrdi kako je MBA studij bio „njena najbolja odluka“. Poslušajte i zašto, jer Anita uistinu ima argumente za svoju tvrdnju.  

U svakom slučaju, ako ste znatiželjni, puni ideja i želite ići naprijed pravi je trenutak za prijavu na Algebrino MBA stipendijsko natjecanje. Javite nam se, pitajte nas, saznajte više i postanite dio poslovne zajednice koja želi upravljati promjenama u digitalnom dobu.
 

Pročitajte više