Američki tinejdžer nožem ubio mlađeg brata zbog preglasne glazbe

DVA brata iz Coral Springsa, Florida, bili su sami kod kuće kada se njihova svađa oko preglasne glazbe otela kontroli te je stariji brat William Gorzynski nožem ubio mlađega Matthewa.

Sudeći po izvještaju policije, svađa se dogodila zbog toga što je Matthew slušao glazbu na svome kompjuteru. William je u istoj sobi gledao televiziju te se žalio zbog preglasne glazbe i rekao je bratu da stiša ton, no on ga nije poslušao. Nakon kratke svađe, počela je tipična bratska tučnjava, pišu američki mediji.

U kući se osjetio miris marihuane

Iznerviran bratovim ponašanjem, William je otišao u kuhinju po nož te ga je zabio Matthewu u prsa. Nazvao je službu pomoći 911 te rekao kako je izbo svoga brata. Policija tvrdi kako je to bilo priznanje snimljeno na traci te da ubojstvo sigurno nije bilo slučajno.

Uz sve to, policija navodi i kako se u kući, tijekom očevida, osjetio miris marihuane. Plavci su opisali kako je, po njihovom dolasku, krvavi Matthew ležao na podu, a njegov stariji brat je vikao da je sve bilo slučajno te pitao hoće li mlađi brat biti dobro. Nažalost, Matthew je preminuo u bolnici sat vremena nakon nesreće.

Pročitajte više