Amerikanci zgroženi "Madeleineomanijom" koja je zahvatila Europu

VIJEST o tome kako su britanski turisti zamalo oteli Leonea Drpića, sina "poznatog fotomodela" Nives Drpić i "hrvatskog Beckhama" Dine Drpića, jer su ga zamijenili s nestalom Britankom Madeleine McCann, obišla je svijet. Nakon britanskih i australskih medija, vijest su prenijeli i američki, a dospjela je čak i u arapske medije.

"Manija za Madeleine McCann zahvatila je Europu do te mjere da više ni jedno plavokoso dijete nije pošteđeno pronicljivih pogleda samoprozvanih dobročinitelja. Očajnička potraga za nestalom djevojčicom ovih je dana krenula novim smjerom, nakon što je britanski par u Hrvatskoj umalo oteo dijete, misleći da je Maddie. Dijete, štoviše, čak ni nije djevojčica, već dječak - sin hrvatske nogometne zvijezde Dine Drpića i supermodela Nives", izvijestila je američka televizijska postaja Fox News.

Drpićevima, koje je britanski tabloid Daily Mail proglasio "hrvatskim Beckhamovima", svjetski mediji se dive zbog "nevjerojatne strpljivosti i razumijevanja koje su pokazali nakon što su im Britanci pokušali oteti dijete" s obzirom da britanski par nisu poslali u zatvor.

I.M.
Foto: AFP/Index

Pročitajte više