Arkanovi sinovi žive u Americi i zaposleni su u luksuznoj kockarnici

SINOVI Željka Ražnatovića Arkana, blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović, skrasili su se u Americi. Martinovićeva se, kako doznaje srpski Kurir, bavi trgovinom nekretninama, a Vojin i Nikola zaposleni su u jednoj luksuznoj kockarnici. Sinovi beogradskog kriminalca, ujedno i osumnjičenog za ratne zločine u Hrvatskoj i BiH, su dvoje od četvoro djece iz njegova braka s Natalijom Martinović, s kojom još ima i kćeri Milenu i Mašu.

Željko Ražnatović Arkan je ubijen 15. siječnja 2000. godine, a iza sebe je ostavio devetero djece. Troje djece ima iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom, a najmlađi su Veljko i Anastazija, iz braka sa Cecom Ražnatović, njegovom posljednjom ženom.

Željko Ražnatovic ubijen je u beogradskom hotelu "Intercontinental", u kojemu se oženio s Cecom. S Natalijom Martinović Arkan je bio u braku 13 godina, a tada se zaljubio u Cecu.

Kći Maša rodila se dok je Arkan bio u hrvatskom zatvoru

"Da, nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka i nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvaćao", priznao je Željko Ražnatović novinarki Gordani Brajović 1996. godine.

U vrijeme Arkanovog ubojstva Natalija je sa sinovima živjela u Grčkoj - u elitnom dijelu Atene, gdje im je Arkan kupio luksuzni stan. Nakon njegove smrti, Natalija Martinović i Arkanova sestra optužile su Cecu Ražnatović za falsificiranje njegove oporuke. Natalija je čak i tužila Cecu, pet mjeseci nakon njegovog ubojstva.

K.C.
Foto: Kurir

Pročitajte više