Audio: Stipe Petrina nakon što je ministra poslao u pizdu materinu: To je normalan rječnik

KONTROVERZNI načelnik Primoštena koji je široj javnosti postao poznat po svojim dopisima koje je slao visokim državnim dužnosnicima, od ministara do premijerke, i u kojima ih je verbalno vrijeđao, ne vidi nikakav problem u riječima koje je izgovorio. Na upit novinara Mediaservisa o jučer objavljenim informacijama da je Petrina ministra uprave poslao u pizdu materinu, primoštenski načelnik je samo kratko objasnio:

"Pa nisam oštro, mislim da je to normalno, nije mišljenje, nego to je činjenica izražena jako normalno i jako ljudskim rječnikom. Pa mislim da ti rječnik svaki od nas normalno upotrebljava u određenim situacijama, a ta određena situacija se poklopila kad sam se ja, ovaj, tome liku obratio..."

Podsjetimo, u službenom dopisu koji je Petrina 25. siječnja ove godine poslao državnom tajniku Matičiću, doslovno stoji: "Smrdljiva, glupa, idiotska, nesposobna, nekompetentna kretenčino, ne brinu mene tvoji kretenski odgovori koje ja i građani ove zemlje skupo plaćamo, mene brine, ako ti i slična smeća ijedan tren pomislite da u vaše kretenske umotvorine itko normalan u ovoj zemlji može povjerovati. Što u stvari hoćeš sa svojim odgovorom idiote? Hoćeš mene uvjeriti da u potpuno istoj pravnoj situaciji ne postupate različito? Dokle ti i debili koji vodite ovu zemlju mislite raditi ovakva sranja? Očigledno je da s tobom i sličnim šljamom više ikakva civilizirana i ljudska komunikacija je glupost, zato za kraj primi poruku od srca: Goni se u trista pizdi materinih, ti i svi koji na svaki način pokušavate opravdati nacističke ispade divljaka koji kradu moj mandat županijskog vijećnika Šibensko-kninske županije".

To je tek, čini se, bilo verbalno zagrijavanje za temperamentnoga Primoštenca koji je 19. veljače ministra uprave Mlakara "počastio" ovakvim službenim dopisom: "Nisi odgovorio na moj dopis i obećanje da ćemo riješiti probleme. Šaljem ti jednu poruku od srca: Goni se u pizdu materinu, nesposobna skupo plaćena kretenčino!"

Pročitajte više