Austrijanci u jezeru pronašli raskomadano tijelo, Mađari misle da je to njihova starleta

Screenshot: YouTube

AUSTRIJSKA policija pronašla u ponedjeljak navečer, uz pomoć policijskih pasa i sonara, podlaktice bez ruku i nogu koji bi trebali pripadati torzu i glavi žene koji su ranije našli u Nežiderskom jezeru koje se nalazi na granici Austrije i Mađarske.

Glasnogovornik tužitelja u Eisenstadtu Ronald Koch potvrdio je te sumnje. "Postoji ozbiljna sumnja da dijelovi tijela pripadaju pronađenom lešu. Jasno je da su odrezani oštrim predmetom", rekao je, a prenose austrijski mediji.

Danas se provode DNK analize pronađenih dijelova tijela i međusobno se uspoređuju kako bi se ustanovilo radi li se o istoj osobi.

Mađari sumnjaju da je pronađena njihova starleta, ubio ju je bivši dečko?

No priča ovdje postaje još bizarnija. Iz Mađarske su se počela pojavljivati nagađanja da se radi o njihovoj starleti Fanni. Riječ je o 24-godišnjakinji koja je sudjelovala u reality televizijskom šou Valo Vilag.

Zadnji put je navodno viđena krajem studenog 2017. na rođendanu u Budimpešti. Mađarska je televizijska postaja u ožujku dobila anonimno pismo u kojem stoji da se starleta na rođendanu predozirala i da je od toga umrla.

Prema pisanju medija u Austriji, mađarski mediji nagađaju da je ipak u pitanju bilo ubojstvo, a sumnja se na bivšeg dečka starlete. Pojavila se i snimka na kojoj se vidi da nosi djevojku koja se čini nesvjesnom u automobil. U njegovom si automobilu pronađeni tragovi krvi i on se nalazi u pritvoru.

Starleta Fanni je navodno nekoliko dana prije nestanka podignula veću svotu novca, a upravo se novac spominje kao motiv navodnog ubojstva jer je bivši dečko starlete bio u dugovima.

Austrijski tužitelj nije mogao potvrditi takve glasine, a identitet raskomadane žene i dalje je nepoznat, piše ORF.

Pročitajte više