Auto kod Krapine sam krenuo i teško ozlijedio dijete. Vozač zaboravio ručnu?

Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

U PROMETNOJ nesreći u Radoboju kod Krapine teško je ozlijeđeno dijete. Nesreća se dogodila u petak, ali sad je policija izvijestila o njoj.

Do prometne nesreće je došlo kad je 28-godišnjak parkirao automobil na nizbrdici te ga napustio, ali je, kako se može zaključiti iz policijskog priopćenja, zaboravio podići ručnu kočnicu.

Automobil je krenuo i teško ozlijedio djevojčicu.

"U petak, 3. rujna 2021. godine, oko 15:40 u Radoboju došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo na način što 28-godišnji hrvatski državljanin prije napuštanja osobnog vozila nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da automobil sam ne krene s mjesta na kojem je ostavljen te je automobil sam krenuo s mjesta, udario u rubni kamen, betonske žardinjere, zatim prešao van lijevog ruba kolnika na nogostup, gdje je prednjim dijelom udario u pješakinju dijete", piše policija.

"Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, prevezena je u Opću bolnicu Zabok, gdje joj je pružena liječnička pomoć, te zatim u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, gdje je zadržana na liječenju. Osobno vozilo 28-godišnjaka privremeno je oduzeto radi daljnjih vještačenja", pišu.

Pročitajte više