Autom sletjeli u more na Pelješcu. Žena poginula, troje se uspjelo spasiti

Foto: Bozo Radic / CROPIX

JUČER u 22.35 došlo je do slijetanja osobnog vozila splitskih registarskih oznaka u more na trajektnom pristaništu u Prapratnom, objavila je policija.

U vozilu se nalazio vozač i troje putnika. Nakon slijetanja iz vozila je uspio izići vozač i dvoje putnika, dok je jedna od putnica, 45-godišnjakinja, ostala u vozilu odakle su njeno tijelo oko 2.25 izvukli ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Očevid ove prometne nesreće je započeo sinoć i još uvijek traje te će nakon njegovog dovršetka biti poznato više detalja o ovom događaju.  

Druga nesreća na toj lokaciji u sedam mjeseci

Kako piše Slobodna Dalmacija, ovo je druga nesreća u ovoj trajektnoj luci u zadnjih sedam mjeseci. 19. kolovoza prošle godine život je u toj uvali izgubio 27-godišnji Indijac, također nakon slijetanja automobilom u more. Riječ je bilo o rent-a-car vozilu, a u društvu stradalog bila je njegova djevojka koja u tom trenutku nije bila u vozilu.

Očevidom je bilo utvrđeno da indijski državljanin tijekom parkiranja nije povukao ručnu kočnicu na automobilu zagrebačkih "tablica" i završio je u moru.

Pročitajte više

 

Pročitajte više