Baldasarov direktor nije htio odgovoriti je li mu kolega zaposlio sina, a on njemu kćer

Foto: FAH

NAŠAO se danas na sto muka Perislav Bonačić, direktor Splitske obale, gradske tvrtke koju je osnovao Kerum, ali je tek pod Baldasarom doživjela neviđenu ekspanziju radne snage te se u godinu dana najprije sa tri zaposlena povećala na 14, da bi danas, po izjavi samog direktora Bonačića brojala 24 zaposlenika na neodređeno i četiri na određeno.

Gradske firme podnose izvješće o radu, a direktori moraju odgovarati na neugodna pitanja. Bonačić je na neka i izbjegao odgovoriti.

Vijećnici Maji Dvornik nije bilo jasno zašto u firmi koja se bavi parkinzima, plažama i sličnim pola zaposlenih ima visoku i višu stručnu spremu. Što oni rade? Kakva je to struktura zaposlenih?

"Svi rade, nemamo bolovanja"

Bonačić u detalje nije išao, a nije odgovorio ni vijećniku Jakovu Prkiću koji ga je izravno pitao da odgovori je li direktor Športskih objekata Serđan Guštin zaposlio njegovog sina isti dan kada je on zaposlio njegovu kćer. 

"Godinu dana pišu mediji o tome, recite da to nije istina", pozvao je Prkić Bonačića, ali bez uspjeha.

"Ja sam odgovoran za zapošljavanja. Svi rade, nemamo bolovanja", ogradio se Bonačić, uz konstataciju da je njemu smiješno odgovarati na pitanja koga je sve zaposlio.

Kako smo već pisali, Bonačić je zaposlio u Splitskoj obali svoje kolegice iz Croatia Airlinesa, šurjaka, brata Kerumove vijećnice, tajnika Foruma mladih SDP-a, suprugu donedavnog vijećnika Igora Boraske, kćer direktora Športskih objekata.

 

Pročitajte više