Bandićev čovjek pustio snimku: "Čovjek je ostao bez ruke, do nasipa ga je odnijelo"

Foto, Video: Index

Bliski suradnik Milana Bandića Ivica Lovrić održao je konferenciju za medije na Jakuševcu, gdje je jutros došlo do odrona smeća.

U nesreći su ozlijeđena tri radnika, jedan teško. Navodno je ostao bez podlaktice.

Lovrić je pustio snimku na kojoj se čuje navodni radnik koji je jutros svjedočio događaju.

"Eksplodirao je Jakuševec, ja sam bio na kompostani u kontejneru. Kad je to počelo goriti, Jadranko, slavim drugi rođendan, stari. U zadnji čas sam izašao van. Čovjek je naš bez ruke ostao, onaj Topolovec, radnik. Odnijelo ga je skroz do nasipa na glavnu cestu, ej. Užas, užas", čuje se na snimci.

 

"Troje je ozlijeđenih, jedan radnik teže, nadamo se da će se oporaviti iako će, nažalost, imati trajne posljedice. Kada neodgovorni diletanti dođu u poziciju da upravljaju Gradom, onda to završava tragično", rekao je Lovrić.

"Nažalost, mi iz oporbe smo u protekle dvije godine upozoravali javnost i Tomaševića da način na koji on upravlja gradom, a poglavito kako upravlja Jakuševcem, da će se tragedija i dogoditi.

I nakon odrona od prije nekoliko tjedana dogodila nam se i eksplozija rano jutros u kojoj imamo i stradalih i, nažalost, ovo nas upućuje da stvari neće stati.

Ako se vozite u neispravnim tramvajima i autobusima, ako protuzakonito odlažete na Jakuševcu, ako ne održavate vodovod ili ne pilite suha stabla, tragedije će se događati i dalje", rekao je.

Pozvao je Tomaševića na ostavku, ali i Andriju Mikulića, glavnog državnog inspektora, kojeg je prozvao da štiti Tomaševića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.