Beba i dječak poginuli u nesreći u Srbiji, mama i tata kritično. Objavljeni detalji

Foto: Facebook

DVOJE djece poginulo je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas na cesti  Novi Karlovci - Novi Slankamen u Srbiji. 

Kako se doznaje, poginula je djevojčica stara godinu dana i dječak star 8 godina, a još tri osobe su ozlijeđene. 

Majka i otac su zadobili teške ozlijede i u kritičnom su stanju, a dječak star 5 godina lakše.

Peteročlana obitelj nalazila se u automobilu marke Renault Clio s registracijama vojvođanskog mjesta Inđija. 

Kako piše Blic, nastradala je obitelj koja je noćas vraćala iz Novog Slankamena prema Novim Karlovcima gdje su živjeli, kada je došlo do stravične nesreće.

U nesreći su poginuli beba N. Ž. stara godinu dana, koja je preminula na licu mjesta, i osmogodišnji N. Ž. koji je ozljedama podlegao u Hitnoj pomoći u Beški.

Majka Vanesa Ž. i otac Milan Ž. teško ozlijeđeni i prevezeni su u Klinički centar Vojvodina. Kako doznaje Blic, Milan ima teške ozljede kralježnice i unutrašnje krvarenje, dok Vanesa ima prijelom lubanje i liječnici se bore za njihove živote.

Petogodišnji M.Ž. je nasreću tek lakše ozlijeđen. 

Prema prvim rezultatima istrage, zbog neprilagođene brzine automobil je sletio s ceste i prevrnuo se, udario u drvo i završio na krovu.

Po nalogu tužitelja naređeno je vještačenje automobila kako bi se utvrdilo je li bio tehnički ispravan kada je došlo do tragične nesreće, a bit će utvrđeno i jesu li vozač i suvozač bili vezani sigurnosnim pojasom, odnosno jesu li djeca koristila sigurnosni pojas ili odgovarajuću dječju sjedalicu.
 

Pročitajte više