Bernardić Tomaševiću: "Tomislave, koliko je udruga Domino dobila novaca od tebe?"

Foto: Jurica Galoic, Davorin Visnjic/PIXSELL

Predsjednik zagrebačke organizacije Socijaldemokrata Davor Bernardić ponovno je preko Facebooka prozvao gradonačelnika Tomislava Tomaševića. 

"Tomislave, pozdravljam te srdačno i danas. Spor si u odgovorima, ali to sam i očekivao od tebe obzirom na to kako vodiš grad. Moraš biti brži da ne izgubiš i na kvizu jer imam puno pitanja za tebe. Idemo se stoga igrati dalje. 

Dok ti sa svojim PR stručnjacima, koje preskupo plaćaš našim novcem, smišljaš odgovor na prethodno pitanje današnja glase: 1. Znaš li tko je Gordan Bosanac? 2. Koliko je udruga Domino dobila novaca od tebe? P.S. Nemoj me tjerati da ja odgovaram na pitanja za koje sam siguran da znaš odgovor. Nije to smisao kviza", napisao je na  Facebook. 

Inače, saborski zastupnik stranke Možemo i nositelj liste na EU izborima Gordan Bosanac je jedan od osnivača udruge Domino. Riječ je o organizaciji civilnog društva sa sjedištem u Zagrebu koja za sebe tvrdi kako ima za cilj "propitivanje tradicionalnih i rad na transformaciji opresivnih normi u tranzicijskom društvu kroz kulturu, medije, javne politike, obrazovanje i suradnje s domaćim i međunarodnim organizacijama."

Pročitajte više