Bernardić prozvao Tomaševića: Tomislave, natjerao si me da se uključim u igru

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Predsjednik gradske organizacije Socijaldemokrata Davor Bernardić na Facebooku je prozvao zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića zbog odlaska Damira Grgića, donedavnog voditelja gradske tvrtke Zrinjevac.

"Dobar dan, Tomislave, pripremaš neku novu Power Point prezentaciju ili se igraš skrivača? Nije to ni tako loša dječja igra ako se ne zlorabi i to u tvom slučaju na štetu građana Grada Zagreba. Bezazlena je to i zabavna igra samo što ti pokušavaš sakriti svoju nesposobnost. To ti baš neće proći jer si i mene natjerao da se uključim u 'igru'. Danas ti ipak nije prošlo – pik pak spas za mene. A neće ni sutra ni ubuduće. Moraš pronaći novu igricu. Npr. kvizovi su u modi. Idemo probati? Ja pitam, ti odgovaraš", napisao je Bernardić pa nastavio:

"Zašto je direktor Zrinjevca dao ostavku? Nestrpljivo čekam odgovor"

"Prvo pitanje. Zašto je direktor gradske tvrtke Zrinjevac, jedne od najbitnijih za građane kako nam grad ubuduće ne bi izgledao kao džungla, dao ostavku? Čekam nestrpljivo tvoj odgovor. I ja i građani. Do novog pitanja šaljem ti pozdrav. P.S. Potrudi se da ne izgubiš i u ovoj igri, a ja ću ti pomoći oko odgovora ako bude trebalo", napisao je na Facebooku.

Podsjetimo, na stranicama Holdinga 4. travnja objavljeno je priopćenje u kojem stoji da je Uprava Zagrebačkog holdinga imenovala Boženu Cvitanović novom voditeljicom podružnice Zrinjevac na mandat od četiri godine. "Božena Cvitanović ujedno do daljnjega ostaje na dužnosti voditeljice podružnice Tržnice Zagreb na koju je imenovana prije dvije godine.

"Uprava Zagrebačkog holdinga zahvaljuje se Grgiću"

Uprava Zagrebačkog holdinga zahvaljuje se dosadašnjem voditelju podružnice Zrinjevac Damiru Grgiću, posebno na njegovom doprinosu u vrijeme kriznog upravljanja podružnicom.

Nakon faze kriznog upravljanja, fokus nove voditeljice podružnice bit će na podizanju kvalitete usluge i razvoju Zrinjevca, kroz optimizaciju radnih procesa i podizanje efikasnosti", poručili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.