Bitdefender i dalje na akciji

PROIZVODI tvrtke BitDefender, nagrađivane za svoj antivirusni softver i sigurnosnu zaštitu podataka, namijenjeni za poslovne i privatne korisnike do daljnjeg su u Hrvatskoj dostupni po 30% povoljnijoj cijeni.

Dodatno, u razdoblju od 1. travnja do 31. kolovoza 2007, tvrtka BitNet, ovlašteni distributer BitDefender proizvoda za Hrvatsku provodit će za sve desktop proizvode generacije 10 (Antivirus, Antivirus Plus i Internet Security) posebnu promociju „2 za 1“ - u kojoj kupci plaćanjem cijene za jednogodišnju licencu dobivaju licencu na dvije godine.

Ove ponude svrstavaju BitDefenderove proizvode u kategoriju najpovoljnijih na hrvatskom maloprodajnom tržištu, a mogu se kupiti diljem Hrvatske na više od 200 prodajnih mjesta. 

BitDefenderova antivirusna rješenja pružaju zaštitu za sve operativne sustave bazirane na Windows, Linux i FreeBSD platformama. Svi paketi najnovije BitDefender v10 generacije su Vista redy i imaju Antirootkit module, a antivirus i antispyware moduli u paketima Antivirus i Antivirus Plus su odvojeni radi jednostavnijeg korištenja.

Od studenog 2005. godine BitNet je službeni distributer BitDefendera za Hrvatsku. BitNet su 2005. godine utemeljili iskusni kompjuterski stručnjaci koji najzahtjevnijim potrošačima garantiraju vrhunsku zaštitu. Tvrtka se specijalizirala  za antivirusnu zaštitu i održavanje računalnih mreža.

Pročitajte više