Bivša misica koja je u BiH ubila poduzetnika: Nisam htjela to učiniti, voljeli smo se

Foto: PIXSELL

DANAS je na Vrhovnom sudu Federacije BiH održana sjednica na kojoj se razmatrala žalba na presudu Kantonalnog suda u Mostaru, kojom je Sunita Hindić nepravomoćno osuđena na tri i pol godine zatvora zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića.

Sunita se obratila sudskom vijeću.

"Nisam imala namjeru ubiti Ninu Ivankovića. Bili smo u ljubavnoj vezi godinu dana, on je volio mene i ja sam voljela njega. U početku smo krili vezu jer je bio oženjen. Onda me kasnije svima predstavljao kao djevojku. U ožujku sam ostala trudna s njim, ali sam imala spontani pobačaj... Bili smo zaljubljeni, ne bi mi palo na pamet da učinim nešto takvo", rekla je Sunita.

Njezina odvjetnica Nada Dalipagić zatražila je da se prvostupanjska presuda potvrdi jer je riječ o nesretnom slučaju, dok je tužitelj Dragan Stupar zatražio da se presuda ukine i da se predmet vrati na ponovno suđenje u Mostar.

Evo detalja ubojstva

Prema optužnici Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, Hindić se teretila da je 4. listopada 2019. oko sedam sati ujutro ušla u sobu "Ville Ivanković" u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon svađe s njim, u jednom trenutku u namjeri da ga usmrti ispalila hitac u njega. Ivanković je iskrvario i umro.

Prije samog ubojstva konzumirali su alkohol i kokain, a u jednom trenutku došlo je do svađe između njih dvoje, nakon čega je ona napustila objekt te se taksijem uputila u pravcu mostarskog naselja Ilići, navedeno je u optužnici.

Potom se vratila u motel, u sobu u kojoj se nalazio Ivanković, gdje su se nastavili kratko prepirati i gdje ga je na koncu usmrtila iz njegovog pištolja CZ 7.65.

Pročitajte više