Bivšem kuharu iz Brezovice pritvor produljen na još dva mjeseca

MIJO PENIĆ, bivši kuhar Caritasovog doma u Brezovici i nakon isteka jednomjesečnog pritvora ostaje u zatvoru. Kako karlovački tjednik 7 dana  doznaje od sutkinje Vere Polak, zadužene za vođenje slučaja Penić, bivšem je kuharu pritvor produljen za dva mjeseca.

Osim što se Penić zasada ne može braniti sa slobode, on će ove godine propustiti i manifestaciju "Dani piva" koje se od četvrtka održava u Karlovcu.

Ova informacija ne bi bila odveć zanimljiva da fotoreporteri spomenutog tjednika nisu iz svoje arhive izvukli fotografije snimljene na "Danima piva" 2001. godine na kojima je Penić u stanci službenog djela programa izveo svoj "performance".

Jedna od striptiz točaka koje su tada izvedene u rock šatoru bila je ona Mije Penića koji je nastupio tijekom glazbenog predaha. Na pozornicu je izašao već dobrano razgolićen, ogrnut samo ručnikom.

Tijekom nevještog striptiz plesa Mijo je gledateljima pokazao stražnjicu, dok prikaz svoje muškosti ipak nije "podijelio" s publikom, vješto ju skrivajući ispod ručnika.

Bez obzira na to, njegova je točka privukla veliku pozornost svih u šatoru, a kako je nastupao u kasne noćne sate, kada je i utjecaj piva na publiku bio u poodmaklom stadiju, nimalo ne čude razdragane reakcije gledateljica koje su vriskom i aplauzom popratile Penićev nastup.

Podsjetimo da je zagrebačka policija početkom kolovoza podnijela kaznenu prijavu protiv Penića osumnjičenog za bludne radnje nad štićenicima Doma.

Penića se teretilo da je nad štićenicom doma počinio spolne radnje izjednačene sa silovanjem. Na te sumnje Penić se nije očitovao, već se odlučio braniti šutnjom, a 23. kolovoza određeno mu je dvomjesečno produljenje pritvora.

Foto:

Pročitajte više