Bivši Eduardov savjetnik izgubio spor u kojem je od napadača Arsenala tražio 8,7 milijuna kuna

BIVŠI savjetnik Eduarda da Silve izgubio je spor kojim je od nogometaša Arsenala i hrvatskog reprezentativca tražio vrtoglavih 8,7 milijuna kuna odštete! Općinski građanski sud u Zagrebu odbio je tužbu Miljenka Radivojevića uz obrazloženje da je Eduardov potpis na ugovoru o suradnji krivotvoren.

Podsjećamo, Radivojević je tužbu podnio zbog ugovora koji je, kako je tvrdio, Eduardo s njim potpisao 2003. godine. Prema tom ugovoru bi mu napadač Arsenala morao isplaćivati 10 posto provizije od svakog sklopljenog transfera, bez obzira je li Radivojević sudjelovao u poslu ili ne. Radivojević je stoga tražio da mu se od Eduardovog transfera u Arsenal isplati "nagrada za osobno savjetovanje" koja prema njegovoj računici vrijedi više od osam milijuna kuna.

Radivojević je sud uvjeravao da potpisani sporazum vrijedi do listopada 2010. godine, dok je poznati nogometaš poručio kako je sporazum o kojem Radivojević govori raskinut samo nekoliko tjedana nakon potpisivanja. Eduardov iskaz potvrđen je grafološkim vještačenjem, kojem je utvrđeno da je netko krivotvorio nogometašev potpis na ugovoru. Sutkinja Andrea Krstanović Čada odbila je Radivojevićev zahtjev da se Eduardo sasluša kako bi se utvrdilo tko je krivotvorio potpis i odbacila tužbu, a zbog Radivojevića je pokrenut kazneni postupak zbog krivotvorenja i pokušaja prijevare.

Pročitajte više