Bivši HDZ-ov ministar o Ustavnom sudu: Prijatelji iz DP-a, na ovo morate reagirati

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Darko Milinović, bivši HDZ-ov ministar zdravstva, a sada predsjednik stranke LiPO, također je komentirao zabranu Ustavnog suda Zoranu Milanoviću da bude mandatar ili premijer čak i ako podnese ostavku

"Završio danas operacije rek'o idem vidjeti na portalima ima li što novo? Kad ono udarna vijest. Mislim se eto Plenki (čini se bliže tome nego drugi) složio većinu. Reko dobro je da što prije imamo vladu. Čitam dalje - Milanović kršio Ustav, ok to se očekivalo da će Ustavni sud ponoviti.

Čitam dalje - ne može biti mandatar, pa i to znamo, što se ponavljaju? Hoću ugasiti portal i onda shvatim i ako dade ostavku ne može biti mandatar. Ne mogu vjerovati", napisao je.

"Nećete biti vlasnici moga glasa"

Kada se situacija smirila kada napokon postajemo pristojni, uljuđeni evo Ustavnog suda. Ovakve odluke Ustavnog suda koji se stavljaju iznad sabora vraćaju nas u kaljužu iz koje izađosmo bar u zadnja 3 dana.

Ejjjj suci Ustavnog suda. Vi bi bili vlasnici svih glasova na ovim izborima bilo lijevih, bilo desnih. NE DAM vam da odlučujete o mom glasu. (glasao sam za desnicu) To je moje i ničije više, a pogotovo ne vaše. To je moj glas koji samo oni za koje sam glasao, a ne Ustavni sud, mogu zlorabiti i razočarati me, a nadam se da neće. Prvi puta mi neugodno dijela države za koju sam bio spreman, kao i mnogi, poginuti", naveo je Milinović.

Molim Boga da se probudim, da to sve sanjam. O Bože nije san, zbilja je, a ja u takvoj zbilji koja bi bila VLASNIK naših glasova (i desnih i lijevih i liberalnih i zelenih...) ne želim živjeti, sram me je.

Hej prijatelji iz DOMOVINSKOG, (i ostali) na ovo MORATE reagirati upravo radi Domovine i onoga što predstavljate. TKO JE TO JAČI OD BILO ČIJIH 76 ? ? ? ?", napisao je Milinović.

Pročitajte više