Bjelovarac tablete speeda skrivao u ručici mjenjača

POLICIJA je u osobnom automobilu 31-godišnjaka iz Bjelovara, pronašla 97 tableta speeda, skrivenih u ručici mjenjača, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Kako se navodi u priopćenju, policija ga je u subotu zaustavila u Rovišću. Zbog sumnje da u automobilu prevozi drogu, vozilo je pretražio policijski pas, dresiran za detekciju opojnih droga. S obzirom da je pas reagirao na prisutnost opojnih droga, vozač je uhićen i odveden u policiju radi provođenja daljnje istrage.

U nedjelju je temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru policija pregledala spomenuti automobil. Tom prilikom je ispod kože uz ručicu mjenjača pronađeno 97 tableta opojne droge speed. Policija navodi kako je vrijednost te droge na narko-tržištu između 30 i 50 kuna po tableti.

Osumnjičeni 31-godišnjak je zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga, uz kaznenu prijavu, doveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Bjelovaru, koja mu je nakon saslušanja odredila 48-satni pritvor, a protiv njega slijedi i pokretanje prekršajnog postupka.

I.M.

Pročitajte više