Bog s vama i kod vas u stanu ili poslovnom prostoru: Velečasni Zlatko Sudac uređuje interijere

NA PORTALU Zlatka Sudca osvanuli su njegovi radovi pod imenom "umjetničko-duhovni dizajn Zlatka Sudca". "Svaki prostor ima 'dušu' i odiše onim duhovnim ozračjem kojeg ljudi unesu u njega", smatra Sudac, a u opisu na njegovoj internetskoj stranici stoji i kako "on već godinama samozatajno i tiho, iz čiste kreativne potrebe izražavanja, stvara konceptualna rješenja cjelovitih prostora, ali i vlastiti unikatni umjetnički i dizajnerski namještaj."

"Želja mi je u svakodnevni prostor, od obiteljskoga stola do bračne ložnice, današnjem tehniziranom, rasčovječenom i racionalističkom čovjeku unijeti ozračje intuitivnog, suptilnog, duhovnog i nadasve sakralnog," kaže velečasni Sudac i dodaje: "Život je svet i samim življenjem u nekom prostoru posvećujemo ga."

"Ono što karakterizira osebujnost njegova stila jest odraz, žarenje i bljesak. U otvorene prostore vrlo intenzivnih boja intervenira visokim sjajem bijelih ploha, mramora, lakiranog bambusa, vakumiranoga stakla i ogledala, brušenoga i organskoga stakla, kromiranih metalnih dijelova, bronce, zlata i Swarovski kristala. Svaki je dio namještaja unikatan, ručno ga je oslikao i umjetnički obradio osobno velečasni Sudac, koji u svoj rad običava unijeti i skrivenu simboličnu, duhovnu poruku", opisuje se njegov rad na stranici www. velecasnisudac.com.

Radio na restoranima, hotelima, wellnessima...

Na web stranici svestranog karizmatika stoji kako on zadnjih nekoliko godina radi na studijama novog koncepta uređenja stambenih i javnih prostora, uključujući sve elemente interijera, a koje bi se, kako se naglašava, koristile i u budućem međunarodnom interdisciplinarnom duhovnom centru "Milosrdnog Isusa" za kojeg je već napravio elaborat i arhitektonski ga osmislio. Za svoj rad, tvrdi, ne prima honorar.

Velečasni Sudac na svojim se stranicama pohvalio kako je tu ideju realizirao kao projekte u više javnih i privatnih prostora, kao što su restorani, hotel Garni u Velikoj Gorici, zagrebački frizerski studio Zanetti, obiteljske vile, razni urbani stambeni i poslovni prostori, wellnessi, potkrovlja...

Pročitajte više