Britanska tinejdžerica osumnjičena za ubojstvo "nježnog diva"

MEĐU sedmero uhićenih za ubojstvo "nježnog diva", 21-godišnjeg Shauna Rossingtona, u britanskom gradu Lincolnu je i 13-godišnja djevojčica.

Tijelo 21-godišnjaka i nogometnog navijača s laganom mentalnom retardacijom pronađeno je u travi kod centra grada. Još nije poznato je li ga banda napala zbog njegove retardacije, ali se zna da je poznavao sve koji su ga napali. Roditelji su ga posljednji puta vidjeli u srijedu navečer, a nije jasno kada je napustio svoju kuću gdje je gledao televiziju. Njegovo mrtvo tijelo pronađeno je drugog jutra, piše Daily Mail. 

"Nježni div" nije imao neprijatelja 

Zbog povezanosti s ubojstvom policija je uhitila pet mladića starih od 16 do 25 godina te dvije djevojke stare 13 i 16 godina. Roditelji su ubijenoga opisali kao "nježnog diva" te dodali da Shaun nije imao neprijatelja. Tvrde kako je neobično što je te večeri napustio dom, jer je volio navečer gledati televiziju.

U znak sjećanja na Shauna otvoreno je nekoliko Facebook grupa, a na mjestu ubojstva prijatelji ostavljaju bukete i nogometne dresove. Policija još nije sigurna kako se ubojstvo dogodilo te su u pomoć oko rasvjetljavanja događaja pozvali i građane koji imaju neke informacije.

Pročitajte više